Over mij


Per 1 oktober ben ik als zelfstandig zorgverlener gestart. Naast mijn werkzaamheden als ambulant begeleider en gezinsondersteuner als MZZ ben ik een aantal uren per week in dienst bij een collega zorgorganisatie in dezelfde functie.

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de (jeugd)zorg. Tot 2018 heb ik als pedagogisch medewerker en mentor op verschillende leefgroepen en met diverse doelgroepen gewerkt binnen de (gesloten) jeugdzorg. Ik heb daar gewerkt met jongens en meisjes met (ernstige) gedragsproblemen en met (aanstaande) tienermoeders.

Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het ambulante werkveld. Als ambulant begeleider ondersteun ik mensen met een hulpvraag. Daarbij werk ik vanuit de hulpvraag van de client en werk ik oplossingsgericht en outreached. Ik denk graag in oplossingen en ga uit van wat wel kan. Ik ben een nuchtere persoonlijkheid en werk op basis van eerlijkheid en vertrouwen. Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik ga doen.

Door de jaren heen heb ik verschillende werk gerelateerde opleidingen en cursussen gevolgd en ben ik geregistreerd als jeugd,- en gezinsprofessional bij het SKJ. (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd)

Karlijn van den Burg

Eigenaar en initiatiefneemster

                            Ambulant begeleider en gezinsondersteuner